top of page

FAQ

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over onze handgemaakte macrame wandhangers en designs. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 • Maken jullie macrame wandhangers op aanvraag?
  Zeker! We zouden het erg leuk vinden om aan de slag te mogen gaan met een op maat gemaakte macrame wandhanger. Vul het contactformulier zo goed mogelijk in om in contact te komen met ons en dan kunnen we gaan praten over wat je wensen zijn en hoe wij dat vorm kunnen geven.
 • Hoe verloopt het proces van een design op aanvraag?
  stap 1 Neem contact met ons op via het contactformulier en vul deze zo goed mogelijk in, zodat wij weten om welk soort design het gaat. Mocht je bepaalde designs hebben gezien die je aanspreken of zou willen aanpassen in je eigen design, vermeld dat ook in het bericht. Geef aan welke maat, kleuren of structuren je graag zou willen terug zien. Zodra je aanvraag binnen komt nemen we zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. stap 2 Als we samen jouw design hebben besproken en het duidelijk is hoe jij wilt dat je design eruit gaat zien, dan kan ik een tijds indicatie geven hoe lang het duurt om jouw design te produceren en de kosten daarvan. Stap 3 de betaling dient te worden betaald voor we aan je design beginnen. Stap 4 Op verzoek kunnen we samples toesturen van de voorgestelde kleuren en materialen zodat je deze kunt bevestigen. Tijdens het proces houden we je op de hoogte van de voortgang zodat jij helemaal happy zult zijn met jouw unieke design.
 • Ik heb een design gezien die ik graag zou willen maar deze is uitverkocht. Wat nu?
  Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Mocht je iets hebben gezien wat je ook graag zou willen, dan kan ik die zo goed als na maken. Al mijn designs zijn handgemaakt en zullen er kleine verschillen in zitten. Dit maakt dat elk design uniek is.
 • Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?
  Jazeker. Mocht je deze niet ontvangen hebben neem dan contact met ons op. Samen checken we of alle gegevens kloppen zodat je daarna de bevestiging wel binnen krijgt.
 • Wat is jullie retour beleid?
  Voor alle designs die op aanvraag worden gemaakt geldt geen retour beleid. Door een bestelling op aanvraag te plaatsen ga je hiermee akkoord. Dit staat ook vermeld bij de designs zelf. Voor de overige designs en accessoires vraag je via info@estherciviledesign.nl ons retourformulier aan. Volg de stappen die op het formulier staan en stuur de producten samen met het formulier naar ons terug. Lees hier over ons complete retour beleid
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten verschillen per product en land. Bekijk hier alle informatie over verzenden en retourneren
 • Wat is jullie levertijd?
  Designs die op voorraad zijn worden binnen 2-4 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. Dit geldt niet voor designs op aanvraag of die zijn uitverkocht. Afhankelijk van wat voor design je wilt en na het volgen van het stappenplan voor een design op aanvraag, krijg je van ons te horen hoe lang het proces zal duren. Dit is ook afhankelijk van hoeveel aanvragen er al liggen. Alle designs worden met de hand door ons gemaakt, waardoor de levertijd kan variëren.
 • Verzenden jullie ook buiten de EU?
  Nee. We verzenden alleen binnen de EU.
 • Wat zijn jullie algemene voorwaarden?
  Lees hier onze complete algemene voorwaarden
 • Welke materialen gebruiken jullie?
  We maken zoveel mogelijk gebruik van 100% natuurlijke (gerecyclede) materialen. Voor een specifieke lijst kun je contact met ons opnemen.
 • Hoe verzorg ik mijn design wanneer ik deze ontvang?
  Na het ontvangen van je design pak je deze zorgvuldig uit en hang je het design op. Door het verpakken (oprollen) kan het zijn dat het design platter is geworden. Je kunt met je vingers of een kam rustig door de franjes heen gaan om het design weer wat meer op te doen leven. (let op: alleen de franjes die je kunt uitkammen of waar je zachtjes met je hand of vingers doorheen kunt gaan.) Om het design op te frissen kun je deze licht aan de bovenkant af stoffen. Gebruik geen vochtige doek of stoom apparaat om het schoon te maken, want dit kan een negatieve impact op het materiaal hebben.
 • Enter your answer here
bottom of page